Warning: Declaration of JParameter::loadSetupFile($path) should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/kaltini/public_html/jivoslovo.info/libraries/joomla/html/parameter.php on line 0
Wednesday, 07 November 2012 14:41

Хранителните продукти и вибрационното ниво. Премахване на умората.

Written by
Владимир и Анна. Послание от Семейството на Светлината, април, 2012г.

http://www.jivoslovo.info публикува статията с разрешението на Йосиф Йоргов http://yosif.net 


    Семейството на Светлината:
    Много работници от Семейството на светлината знаят, че е важно да чуват и усещат какво им подсказва организма по отношение на хранителните продукти. Организмът на човека знае, какво е необходимо да има в храната в определен момент.
    Все още, обаче, не всички могат съзнателно да чуват съветите на тялото. Много хора не са запознати със Закона за вибрациите и взаимодействието с околната среда, в това число и с храната.
    Ако вибрациите на хранителните продукти са по-ниски от вибрациите на човека (несъгласувани вибрации), то при влизането им в тялото те понижават вибрациите му. Всяка материя притежава вибрационна характеристика. При храненето става наслагване на вибрационните характеристики на човека и хранителните продукти, които са навлезли в него. В този случай се наблюдава „изваждане”. „Събирането” на съгласувани вибрации (човека + околната среда, включително хранителните продукти) води до повишаване на вибрациите или стабилизация.
    В тази връзка е уместно да се посочи кои продукти как влияят на вибрацията на човека.
    Хранителни продукти и влиянието им върху нивото на вибрациите.
    И така, вие знаете, че всеки хранителен продукт има свои вибрации, които се съгласуват или не се съгласуват с вибрациите на човека. Ако се съгласуват, то при употребата на такива продукти, вибрациите на човека се запазват на същото ниво или се повишават. Ако не се съгласуват, то вибрациите на човека се понижават.
    Например, чистата изворна вода ( или структурираната ) се съгласува с вибрациите на всичко живо и е полезна за човека. Водопроводната вода, напротив, понижава вибрациите. Много работници на Светлината прекрасно знаят това.
    Точно така е и при плодовете - откъснати от дървото непосредствено преди консумация, те стабилизират или повишават вибрацията. Дълго съхраняваните или обработени с химикали плодове не са полезни.
    На работниците на Светлината е необходим хлорофил, а също и малко количество добавки, съдържащи сребро (но да не се взема постоянно).
    Например, 50% от храната е добре да е съставена от плодове, зеленчуци, различни „треви”. Заземяват, утежняват и снижават вибрацията месото, гъбите, животинските мазнини (от типа на сланината).
    Както споменахме, работниците на Светлината трябва да употребяват повече плодове ( но да не са обработени с формалин), най-добре да са местни ( събрани в радиус не повече от 200 км); много свежа зеленина, зеленчуци (без картофи – да се употребяват в малко количество).
    Ако сте свикнали с хляб, то по-добре е той да е приготвен от ръжено брашно, желателно в малки количества и най-добре да си го печете сами. Сега в хлебните изделия често се добавят много странични вещества, които изкарват имунната система от равновесие.
    За млечните продукти: не е тайна, че в градовете практически няма натурални млечни продукти. Продават се повече напитки и други, годни за консумация смеси. Полезна е натуралната извара, 50-100 грама на ден е достатъчно ( там има нужната аминокиселина, която липсва в другите продукти). Прясното мляко е по-добре да не се пие – то е противопоказно за възрастни. Това е свързано с образуването в тялото на човека на слепващо вещество, което затруднява работата на клетките – особено на ставните повърхности, кръвоносните съдове и лигавиците.
    Много по- добре се приема от организма рибата – тя не разрушава вибрациите като месото. Но е хубаво да се употрубява свежо уловената риба, а не презамразяваната рибна продукция. Много полезни са морските дарове. Калмари, раци и др. се приравняват на риба в хранителния рацион.
    Организмите на работниците на Светлината могат да преработват в енергия всяка храна, даже негодната за ядене. Необходимо е само да си поставите такава задача. Но по-добре не тровете телата си! Сега те трябва да са издържливи и сравнително чисти. По-често давайте възможност на организма да си почива от храна.
    Повярвайте, за поддържането на живота на човек не му е необходима много храна, особено на работниците на Светлината. Усвоява се и много прана. Тя се усвоява независимо от храненето, от намеренията и молбите.
    Вкусовите предпочитания, които имаме от детството, ще се променят. Човешките тела са мъдри, саморегулиращи се системи. Слушайте потребностите им и си давайте в минимални количества от нужните вещества. Болшинството от вас, все пак, употребява храна в повече от протребностите си.
    Полезни ли са хранителните добавки?
    Говорейки за хранителни продукти, е уместно да споменем за биологически активните хранителни добавки, които в последните години станаха много търсени.
    Биологично активните добавки не са полезни за всички. Както при лекарствата, и при тях има много противопоказания. Не бива да се употребяват безпричинно.
    Например всички калциеви добавки, макар и с вещества за по-лесно усвояване, при дълга употреба могат да доведат до бъбречно-каменна болест.
    Добавките може да се използват тогава, когато няма в наличност натурални живи продукти (растения, минерали, белтъци).
    Ако все пак вие приемате добавки, желателно е да го правите под контрол – следете електролитите в кръвта, съдържанието на микроелементи и други.
    Неразумният прием на селен, йодосъдържащи и други добавки, е причинил вреда на много хора. Още повече като се знае, че сега около 60% от хранителните добавки са ментета.
    Контакт с лекарства и хранителни добавки чрез полевите структури.
    За работниците на Светлината е напълно достатъчно недостигащите в организма вещества да се намират просто наблизо – на нощното шкафче, в чантата и т.н. Например не е задължително хранителните добавки да се приемат вътрешно. Микроелементите се усвояват в необходимите дози чрез дихателните пътища, лигавиците, чрез кожата. За тази работа помага вашето енергоинформационно поле.
    Енергоинформационната структура на даденото вещество, например някаква хранителна добавка, взаимодейства с полето на човека. Налагането и взаимопроникването вършат същата работа като поглъщането.
    Тук, разбира се, най-напред трябва да се включи съзнанието. Та нали човекът е склонен към съмнения, а съмнението ни изхвърля далеч от всяка духовна работа. Трябва да се осъзнава уместността и силата на контакта с лекарствата и добавките чрез полевите структури. Съзнателната работа се състои в прилагане на намерение, настройки, молитви и т.н.
    Естествено, работата с помощта на енерго-информационното поле изисква подготовка и тренировка. Как изглежда това? Например, вие трябва да приемете някаква биологично-активна добавка. Сложете до себе си препарата (таблетка, капсула и др), може и цялата опаковка. Дайте команда на полето си – да приеме в себе си информация за препарата и да го транслира на физическото ниво на тялото. Не е необходимо да уточнявате дозировката. Организмът сам ще установи правилната дозировка. Потренирайте няколко пъти и всичко ще стане успешно.
    По отношение на брома – като микроелемент той е необходим на организма в малки дози. Като вещество, бромът действително влияе много мощно на енергетиката на организма, като понижава вибрациите. Спирането на приема и трансформирането на енергията, на фона на брома, води до обедняване на чакралната система. Физическото тяло и финните тела работят взаимосвързано, затова всяко вещество или субстанция, въведени в тях, оказват влияние на цялото същество.
    За ползата от валерианата, розовото масло, евкалипта.
    Валериана – нейният аромат чисти негативни наслагвания в енергетиката на човека, осветявайки всички „тъмни пътечки”, помага да се повиши енергийното ниво, а следователно и вибрациите.
    Ефирните масла на евкалипта, освен лечебните свойства за физическото тяло, способстват и за изчистване на финните планове от негативност. Достатъчно е да се диша 2-3 минути на ден, за да може да се освободим в значителна степен от натрупаната негативност през деня.
    Розовото масло помага за акумулиране и задържане на енергията на Любовта в структурата на финноматериалния човешки скелет. Също така улеснява заместването на негативните емоции с позитивни и повишава вибрациите. Маслото трябва да се разтваря във вода и да се изпарява в помещението, където се намирате. Това води до по- широк обхват на зоната на действие.
    Как да премахнем умората?
    Как можем да премахнем умората преди духовна работа? Как да възстановим силите си?
    Физическите тела на много хора реагират сега на новите енергии „протестирайки”, тежко се превключват. Една от причините за умората е свързана именно с това. Но работниците на Светлината са длъжни да разбират, че този период трябва да се преживее с увереност, че всичко се преустройва към по-добро.
    Закотвянето на Светлина и енергия е съпроводено със загуба на физически сили. Потоците енергия са много интензивни, досега това не се е случвало.
    Разбира се, много хора продължават да работят за издръжката на семейството и физическите тела. Стресовите състояния са допълнително натоварване.
    Има различни начини за премахване на умората. Ние ви предлагаме достатъчно прост и ефективен начин.
    Умората може да се премахне с вода – великолепен кристал, употребявайки я вътрешно и измивайки се външно.
    Преди вътрешния прием е необходимо да заложим информация във водата. Например, отначало в съда – структурираме водата, като поставим съда с вода върху магнит или магнитен предмет за около 40 минути. След това настройваме водата с нужната информация чрез молитва, заповед и др.
    Способите са много. Също така, можете да вземете душ. След водния душ, който е измил наслоената енергия, трябва да заемете хоризонтално положение (без възглавница, на гръб, дланите обърнати нагоре). Можете да включите спокойна медитативна музика. В това положение се обърнете към своите Учители, Ангели и ги помолете да ви поставят в Светлинна Камера за възстановяване на силите. Ще ви преместят практически мигновено. След 10 минути силите ви ще са възстановени.
    Разбира се, по-често трябва да сте сред природата. Кислородният глад е характерен за градските жители. Здравето на физическото тяло зависи от правилно съставения хранителен рацион, от чистата полезна вода, от чистия въздух, от правилно организирания отдих. А също и от емоционалното състояние, правилното мислене и духовното развитие. Здравето се определя от всички компоненти и от способността на човека да преобръща всичко за негово добро.
    Желаем ви да постигнете абсолютно здраве, силна воля, осъзнато отношение към живота и духовен разцвет!
    С любов, Владимир.


Източник: Йосиф Йоргов http://yosif.net

Превод: Росица от http://www.znaxar.com

Last modified on Tuesday, 15 January 2013 19:45