Warning: Declaration of JParameter::loadSetupFile($path) should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/kaltini/public_html/jivoslovo.info/libraries/joomla/html/parameter.php on line 0
Tuesday, 13 November 2012 08:54

Крион ченълинг за ДНК: "Далеч отвъд и дълбоко навътре"

Written by
Ченълинг за ДНК, даден в Росарио, Аржентина на 29.01.2012 г. Ченълингът продължава с въпроси и отговори към Крион. ДНК – формулата е у нас.

Част от книгата „КРИОН – Ветровете на промяната” на Марина Мечева, изд. „Ливинг лайт”, София 2012


Всички права запазени! Нито една част от тази статия не може да бъде размножавана или предавана под никаква форма или начин, електронен или механичен, включително фотокопиране, записване или чрез каквито и да е системи за съхранение на информация, без предварителното писмено разрешение на Марина Мечева


 

Приветствам ви, скъпи мои, АЗ СЪМ Крион от Магнитната служба.

За нас е радост да обменим със семейството по начин, по който семейството на Земята да усети, че в това пространство се събира Антураж, изтъкан от любовта, която знае кои сте. Енергията тук ви познава и разговаря с ДНК. Разговаря в поток на обмен, който разгръща вътрешните пространства по начин, по който – докато това послание продължава да се слива с пространствата някъде дълбоко у вас – също ще се получи сливане. Ще се случи съюз, обединение, партньорство. Една част от вас, обединяваща се с друга част. Обединението, което ще помогне да започнете да разбирате другия език, свещения език. За да може дълбоко във вас третата енергия да създаде резонанс на онова, което сте, с всичко, което се събужда дълбоко навътре в този момент.

Днес ще разговаряме за ДНК, защото е време да бъде предадена информация, която отдавна очаква да бъде разкрита. Има мистерия около ДНК и тези от вас, които имат способност да се докоснат до другата страна, ще бъдат сред първите, които ще познаят ДНК отвът мистерията.

Приветстваме съществото, което току що влезе в стаята. Заповядай, мило дете, и заеми мястото си, защото енергията, която се излива тук, се подготвя. Виждате ли, Антуражът на всички вас трябваше да се събере по точно този специфичен начин, за да създаде унифицираното поле на семейството – много отвъд границите на това, което се случва тук. За да създаде енергията, която би позволила това послание да се даде в синхрон и уместност с всичко, което сте, в уместност с всички същества, които някога ще достигнат до посланието, предадено тук за поколенията.

Днес ви отвеждаме до мястото, което ще наречем „далеч отвъд и дълбоко навътре”. Днес е 29-ти. Денят е 11. Възможно е денят ви да не е бил лесен и 11 понякога прави това. 11 осветява и показва онова, което е вътре. Показва какво изисква да бъде поправено. Днес денят е 11 и ние представяме по начин, който е със засилена вибрация.

И така, нека да започнем с послание, което ще говори с ДНК и ще напомни, че има процес дълбоко у вас, който изисква да се разгърнете далеч отвъд и дълбоко навътре. Да се разгърнете по начин, по който измеренията ще се слеят в човешката клетка. Две измерения ще се приближат дотолкова, че ще предизвикат сливане в ядрото на клетката, тъй като комуникацията, която започва да се случва у вас, е свързана с движението на потока и възможността му да поддържа магнитното поле.

Какво е магнитното поле? Съзнание, свързано в поддържащи светлинни центрове, които създават решетка. Знаете ли, че – когато говорим за магнитна решетка – ние говорим за решетка, изтъкана от съзнание? Бихте ли допуснали, че магнитната решетка е изградена от части от вашето съзнание? Бихте ли допуснали, че човечеството е дълбоко свързано с всяко движение на енергия в решетката? ДНК подравнена и свързана така, че да синхронизира аспекти от съществуването, за да създаде импулса на живота, значението на магнетизма.

Какъв е този унифициран механизъм, който поддържа решетката и проявява всички нейни аспекти заедно? Какъв е онзи унифициран процес, който поддържа вас заедно? Чували ли сте, че съзнанието продължава и че не е ограничено само до вашите измерения. Че съзнанието има свой собствен начин, чрез който постоянно има достъп до квантовото пространство. И така, има договорка между осъзнато и неосъзнато, където неосъзнатото казва на съзнателните части как да се държат. Подсъзнанието е онова поле, което работи с Божествената цялостност и сега това поле има способността да слее Божествената част с осъзнатата. Да предизвика сливане, чрез което сигналът, обменян между аспектите от съзнанието, да бъде осъзнат. Да се получи комуникация, обмен на информация на нива, които се проявяват дълбоко навътре и далеч отвъд.

Следователно ДНК, разгръщаща се чак до решетката, има начин, по който да получава сигнали, които са квантови, както и обаче да изпраща обновени сигнали с преработена информация от вашите измерения. С други думи, тук наблюдавате процес в постоянно, нестихващо движение. Обмен на информация, който се провежда постоянно между измеренията. Единият поток е решетката на съзнанието, която се унифицира с Божествената матрица. Другият поток е осъзнатият човешки избор, който се явява като нагласящ механизъм със способност да прави отпечатъци върху решетката и да предоставя информация за формирането на следващия предаден квантов сигнал.

И така, защо човешкото същество няма представа за непрекъснатия обмен на комуникация, който протича в ДНК? Как е възможно информацията да пътува толкова безпрепятствено и естествено, свободно и в съвършенство, а човешкото същество да не осъзнато за това? Не разбирате принципите на живота. Не разбирате как съзнанието съдържа формата. Трудно ви е да проумеете законите, които спомагат строежа на тази планета. Как океаните се съдържат в границите си? „Гравитация” – казвате; и все пак не я разбирате. Трудно е да се разбере онова, което е невидимо. Всичко това е част от формула, която остава мистерия. Мистерия, защото ДНК се крие.

Всичко това е свързано със завеса, която магнитният майстор настрои. И докато съзнанието продължава да се разгръща и развива, настройките ще продължават чрез вас, защото завесата вече е програмирана, за да позволи по-задълбочени нива на обмен на сигнали. Квантовият свят се слива с физическия по начин, по който дори съзнанието се осъзнава в ДНК решетка, която се събужда за онова, което е дълбоко у вас. Това е нов начин на обмен, където съзнанието променя субстанцията, от която решетките са изградени. И докато продължавате да възнамерявате да общувате с онова, което се крие, започвате да получавате сигнали, които сте способни да интерпретирате. Виждате ли, информацията е лесна за разбиране само, ако ДНК спре да се крие.

Та, какво всъщност се случва в този процес на събуждане? Това е, като да отвориш очите си бавно, за да прогледнеш за онова, което е вътре. В момента, в който започнете да виждате, пред вас се разкрива цял нов свят. Свят, свързан с частиците у вас, които са Божествени, толкова Божествени, че започвате да осъзнавате, че ДНК просто трябва да е свързана с Божественото у вас. Че ДНК просто трябва да е свързана с този принцип, който поддържа нещата заедно, който залепя частиците чрез намерението на Създателя у вас. Формулата на живота – тя просто трябва да идва от едно по-развито обединено пространство отвъд вашето. Пространство, което знае как работят нещата и каква е причината за всичко. Ами какво, ако ви кажем, че това отвъд е във вас? Какво, ако ви кажем, че съзнанието от отвъд определя решетката, която изгражда тялото ви? Мисълта, емоцията, самото Сътворение – всички те са част от една нова енергия, която има способността да построи новата човешка решетка.

За какво би служила новата решетка? Може би ще послужи, за да създаде пространство у вас, което да позволи достъп до най-дълбокото навътре, за да можете да започнете да изпращгате усъвършенствани сигнали оттам чрез едно развиващо се осъзнаване. Сигнали за това как да се построи обновената човешка клетка. Клетката, която започва да си спомня, че определенията на една стара парадигма вече не са валидни. Клетка, в която самата рамка вече е с различно определение.

С други думи, обмяната на информация в ДНК, комуникацията там – как бихме могли да ви помогнем да уловите онова, което е квантово? Докато присъствате, отпуснати и освободени, в това пространство, докато позволявате на едно по-дълбоко чувство на АЗ СЪМ Присъствието да се приближи до осъзнатото – започвате ли да чувствате как две измерения се сливат и как онова, което е квантово, започва да докосва вашия вътрешен свят? Да ви докосва по начин, чрез който дори физическите части чувстват тази промяна – различен резонанс, отработено и новонадстроено чувство за Присъствие с всичко, което сте. Квантов сигнал, който има способността да препрограмира магнетизма по начин, по който информацията, обменена между двойната спирала, да разтърси ДНК до основи и да й помогне да проумее себе си.

Мили мои, всичко това винаги е било до способността ви да докоснете Божественото у себе си. И днес намерението на енергията, събрана и концентрирана тук, е да ви помогне с онова развитие, което да внедри нови нива на съзнание, в процес на промяна из ядрото на клетката. Процес, който би позволил на клетката да почувства различно ускорение, различна вибрация, превключена на скорост на потенциална енергия, защото, виждате ли, за да може ДНК да промени програмата, вибрацията, дълбоко у вас нещата трябва да се задвижат по различен начин. В момента, в който комуникацията придобие онзи интензитет, който се изисква за квантов скок, се създава триене между две измерения, което избутва съзнанието „далеч отвъд и дълбоко навътре”. В процеса, който тепърва се отключва, очаквайте често да изпитвате онова побутване на съзнанието, което би могло да бъде интерпретирано като некомфортно чувство. Това е като енергия, много мощна в способността си за преврат да се притиска до тялото ви, като едно изцяло ново измерение, и да изисква промяна.

Много от вас са свикнали да избягват това състояние, защото промяната все о ще е и много некомфортна. За тези от вас, събрани тук днес, в това квантово пространство – важно е да отбележим, че вие направихте крачката напред, към едно по-малко съпротивление. Ами какво, ако ви кажем, че ДНК в процес на активация се отнася изцяло до усъвършенстването на състоянието на освобождаване на съпротивлението и контрола? Процесът често се свежда до позволението на една енергия, наситена с любов, наситена с живот, наситена с потенциал, да ви поеме в обятията си и да ви отведе до мястото, където ДНК се променя. До мястото, където ДНК започва да се чувства различно, защото усеща позволението от ваша страна и завихря процеса на ускорение, където всяка частица от тялото ви познава промяната.

Тук е важно да споменем, че този процес се дължи на обновен и разгърнат начин на комуникация. Разгърнат по начин, по който съзнанието започва да комуникира с квантовите си аспекти, които започват да се разкриват, за да може осъзнатото да си спомни. Огромно количество информация се излива за събраните тук и за тези от вас, които четат това. Вие получавате отворен достъп до съзнание много отвъд вашите прозрения за структурата на новата решетка. Всичко това е достъпно за вас, защото всички вие сте поискали да си възвърнете способността да промените онова, което е вътре. Не е ли хубаво, когато започвате да си спомняте, че ДНК съдържа потенциал за грандиозна промяна в парадигмата?

И така, докато сме събрани тук днес в това квантово пространство, което съдържа всички нас, нека заедно да сътворим намерението, енергийното поле, което поддържа всички същества, които някога ще обменят енергията си с това послание тук, да получат онова побутване от любвеобвилна енергия, която да напомни на физическата клетка, че моментът за освобождение настъпи. Докато се отпускате още повече, вие разгръщате слой след слой от пространствата на измеренията, наслоени във вас, и освобождавате онзи контрол, който от векове е в съпротива, за да се отворите за мощния поток на една нова, безусловна любов, която да ви отведе до свещеното, съвършено пространство, където оперирате своята собствена решетак.

Казвали сме го и преди. Любовта е магнитна. Магнитен танц. Танц, който има способността да комуникира с ДНК, да изгражда ДНК. Защо точно магнитният майстор ще ви дава това като информация? Защото ние сме част от тази любов. Ние сме част от тази решетка. Ние сме част от ДНК, подравнена в самата решетка. Това е начинът, по който комуникираме с онова, което е дълбоко, дори много отвъд разгръщането на човешкото прозрение. И така, човешката гледна точка ще започне да се слива с Божествената, за да може да се превърнете в осъзнати същества. В същества, които осъзнават процесите на еволюция в ДНК.

Защо постоянно ви говорим за нова парадигма? Какво общо има новата парадигма с ДНК? Вие сте готови да узнаете, че всичко това е свързано с настройките на решетките. Знаете, че вратите вече са отворени за промяна. Сега остава само да получите достъп до операционната система, която е дълбоко у вас, дълбоко в пространствата на любовта, защото тя е механизмът, който разговаря с магнетизма.

Защо си мислите, ви каним да общувате с ДНК в енергията на любовта? Мили мои, любовта отваря портал, портал, чрез който физическото комуникира с квантовия свят на съзидателните сили. Това е единственият начин да внедрите първичните квантови кодове в своята реалност. Единственият начин да комуникирате с другата страна. Точно затова казваме, че новата парадигма се отнася изцяло до освобождаване на страх и до вливане в потока на любовта, който е толкова преизпълващ с живот, че ще ви покаже благословия много отвъд вашите очаквания. Вчера споменахме неочакваното и все пак – днес ние подравняваме неочакваното с намерението, направено тук.

Би ли си позволило, мило човешко същество, да почувстваш съкровената сакрална основа на любовта? Би ли си позволило да почувстваш портала, който ти отваря едно изцяло ново измерение? Дълбоко у теб живее истина, коят ще ти позволи да откриеш истинското си лице, защото – докато ДНК се открехва, за да ти покаже мистерията – тя ще започне да показва онова, което е дълбоко навътре. Връзката, комуникацията, обменът на информация – всичко това ще се случи по предназначение. Всичко това се случва, слушателю, читателю, докато това тук продължава.

Мощен процес на калибриране се случва тук. Какво точно означава калибриране? Това означава клетки, които са подравнени с нова синхронизация. Това означава, че клетките са хармонизирани с нов, по-висок тон на живот. Това означава, че вибрацията, създадена в ядрото, ще има способността да промени измерението.

И така, би ли означавало това, че измерението ще се промени, когато ДНК позволи това да се случи? Възможно ли е човешкото съзнание да е толкова мощно? Възможно ли е човешкото съзнание да е получило позволение да стане осъзната част от процес, който е започнал много отвъд възприятията ви за време и пространство? Процес, който ще бъде завършен от онези от вас, които проумеят, че съзнанието определя реалността, че съзнанието определя измерението!

И така, може би започвате да осъзнавате, че тук работи един процес, който е величествен в своята интелигентност и замисъл. Процес, който позволява обединение с Висшия Аз. Процес, който позволява на Висшия Аз да ви помага в процесите на ДНК калибриране така, че частиците у вас, отговорни за активирането на новата енергия изотвътре, сега ще бъдат разтърсени до самото си ядро. Така, че ядрото ще заговори с всяка чакра, за да започне да движи енергията по начин, по който двата потока на живота се сливат. Гая и Източникът – слети в ядрото, за да поддържат процес на усилена вибрация, който процес ще ускори въртенето на МерКаБа по начин, по който тя си спомня новата свещена геометрия.

В една стара енергия, огънят на МерКаБа предизвикваше извисяване отвъд пределите на планетарните пространства. Възможно ли е обаче в една нова енергия следващите измерения да се наложат и слеят изотвътре с избора на клетката за изява в дадена реалност? Сливане на два свята, където оставате на планетата, за да създадете основата на Новата Земя. Ето точно това е значението на ДНК калибрирането в една нова енергия. Всичко това е свързано с една златна решетка, която подава нова информация. Информация, която започва да разговаря на език, който съзнанието се подготвя да разбира. Позволете на Висшия Аз да свърши работата си. Защо трябва да бъде трудно, когато може да бъде толкова по-лесно?

Споделяме с вас тайната, позната на майсторите: само любовта има способността да обедини два свята в дълбините на началото. Точно затова цялата система винаги е зависела от човешкия избор. Какво ще избере човешкото същество? Планетата е в хода си на сливане, но има значение за вас каква част ще изберете да изиграете в този величествен процес на трансформация.

И може би сега, скъпо човешко същество, разбираш, че процесите на създаване на нова планета са изцяло свързани с ДНК и с начините, по които ДНК започва да комуникира с квантовите си аспекти. Човешкото съзнание е на прага да намери нови проделения. Човешкото съзнание започва да осъзнава физическия свят като удължение, в проява на нещо много по-величествено. Всички вие започнахте този процес като съзнание, като Присъствие толкова скъпоценно, че бихте си позволили да станете част от планета, където напълно да забравите кои сте, само да да можете да изследвате много повече от Присъствието.

Този процес е уникален, пленителен, толкова съкровен в сътворението си и е даден като дар на човечеството. Дар, който вие продължавате да изследвате, докато стигнете до следващото измерение на гледната точка. Докато успеете да стигнете там, където свободният избор показва истинското си лице, свещеното си значение. Човешкият избор в откритие и развитие дотам, че в момента, в който предадете знанието и осъзнаването си чрез ДНК на друга система в развитие. Свободният избор, развит дотам, че да ви даде възможност да станете учители на други цивилизации, на други същества, които изследват силата на Създателя у себе си.

Човешката ДНК е дар толкова скъпоценен, че – ако можехте само да прогледнете за Божествеността в нея – никога повече не бихте се съмнявали в себе си. И никога повече не бихте си задавали въпроса дали любовта съществува, дали Бог съществува, защото виждате ли, за да я има ДНК, там, отвъд нея, трябва да има сила, която оперира процеса. Силите на магнетизма, които показват на човечеството, че са влюбени в него. Човешкият живот е магнитен атрибут. Точно той създава реалността такава, каквато е. Точно той има способността да определя субстанцията и да казва в какво да се превърне.

И може би тази информация е малко повече от онова, което сте способни да преработите в момента, но, мили мои, това, което усещате са любвеобвилните побутвания от другата страна и вашата съпротива към промяната. Това е начинът, по който светлината опознава себе си. И така, светлината дълбоко у вас ви показва, че има необходимост от по-задълбочено разгръщане. Великолепен процес, който вие едва сега започвате да проумявате.

Подравняването, което е инициирано тук, ще продължи да се разгръща през дните и месеците, които следват. Извинете ни за интензивността, но вие пожелахте да получите това. Ето отговора, предаден с любов от енергия, която познава човечеството. Това тук е дадено с любов към онези, които биха избрали да бродят в забрава, към онези, които се съгласиха да забравят великолепието си, и все пак да продължават да търсят Бог у себе си.

Толкова е важно най-после да освободите контрола, защото има сила с безкрайна мощ, която може да ви поеме в обятията си през тези процеси на промяна и да направи потока много по-нежен и красив. Всяко човешко същество има способността да приеме тази информация и да интерпретира онова, което означава тя за клетката. И може би не думите, но онова, което завинаги ще остане важно, е посланието. Чувството, което остава като завладяващ звук, резониращ с ядрото. Онова, което е важно, е чувството, което остава, защото точно то отваря вратата към изцяло нова основа.

Започнете да разговаряте с магнетизма, докато осъзнавате, че всъщност любовта комуникира. Защо, мило човешко същество, сърцето бие така в унисон с вселенски оркестър, дирижиран от невидимото? Магнитният атрибут на живота. Красив процес, който човечеството тепърва започва да разбира.

В енергията тук има още и още разгръщане и колкото повее позволявате това още, толкова повече ще усещате значението на живота. И няма вече да имате съмнения дали Божественото е у вас, защото – ако се съмнявате в това – вие бихте се съмнявали в самото съществуване. И така, съществувате ли? Част ли сте от този момент, тук и сега? Ако сте, ако четете това, следователно Бог е у вас.

Празнуваме вас и вашата способност да бъдете онова, което сте. Осъзнайте, порталът се отваря чрез любовта и процесът на калибриране започва в сегашния момент, където разгръщането е толкова безгранично, че завършва състояние нацялостно съществуване, което определя фундамента на едно ново начало. Основата, която би позволила на ДНК да изследва квантовото неограничено пространство.

Време е да празнувате, защото обещанието – то живее в разгръщането на ДНК, която започва да опознава себе си. Искате ли да познаете онова, което се крие? Ще започнете да го виждате с изсветляването на сянката. Колкото повече светлина има на планетата, толкова по-способно ще бъде човечеството да открехне врата и да види онова, което е вътре.

И така, приключваме днес, като споделяме с вас първите думи, изречени от онова, което осъзнавате като свой Източник. Какво точно имат предвид свещените книги, когато казват: „Първите думи”? Първото Сътворение може би? Споделяме с вас първите думи: „Да Бъде Светлина!”

Така, светлината определи ред. Ред, който познава първоначалната подредба на ДНК. Ред, който съдържа онова, което е у вас. Процесът е великолепен, особено за онези, които придобиват очи да виждат. Позволете си да съзрете онова, което е у вас. Нека калибрирането да започне по предназначение.

И това е точно така.

Last modified on Tuesday, 19 February 2013 09:23

Latest from Марина Мечева