Warning: Declaration of JParameter::loadSetupFile($path) should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/kaltini/public_html/jivoslovo.info/libraries/joomla/html/parameter.php on line 0
Friday, 06 July 2012 12:34

Емилио Тодоров гостува на Форум "Живо Слово"

Written by
На 07.07.2012 г. във Форум „Живо Слово” гостува Емилио Тодоров, преподавател по лечебна китайска гимнастика, информационен терапевт

 

„Ци Гун в буквален превод означава култивиране на Енергията. Всички заболявания, които възникват у човека, се дължат на блокиране на Енергията по 14-те основни и останалите помощни меридиани. За лечението им помагат седемте метода на Ци Гун”

На 07.07.2012 г. в залата на Живо Слово – Варна на ул. „Христина Морфова” № 8 (до Очна клиника) ви каним на следните събития:

  • от 17.00 часа Емилио Тодоров ще изнесе лекция на тема „Български корени във философията на Ци Гун” (вход: свободен/дарение)

Емилио ще говори за своята дългогодишна практика по Ци Гун и прозренията си за връзката между йога, тай-чи, български бойни изкуства. Ще ни разкаже за родството между традиционния меч при източните бойни изкуства и българския боен меч. Ще демонстрира идеята за хармонията на Ин и Ян в българската мартеница.

Задълбочената му опитност по отношение на Ци Гун, позволява да навлезе в същността на седемте основни метода на тази лечебна практика – акупресура, акупунктура, меридианна медитация, фитотерапия, звуко- и цветотерапия и физически и дихателни упражнения. За всичко това той ще разкаже в своята лекция и ще демонстрира как се осъществява движението на Енергията.

Записване: на телефон 052/644712 или на място от 10 до 17 часа.

___________________________________________________________________________________________

Идеята на ФОРУМ „ЖИВО СЛОВО” е да бъде дадена възможност за представяне на личните преживявания на хора, постигнали задълбочени познания и прозрения в областите, в които се занимават. Предвидени са лекции в две основни направления:

  • холистичен живот – ще бъдат представени лекари и лечители, специалисти по здравословно хранене, майчинство, отглеждане на децата, изследователи на вода, кристали и квантови модели, както и много други теми, свързани с холистичния мироглед;
  • философия, езотерика и религия – ще бъдат представени изследователни на древни и съвременни религиозни и философски течения, изследователи и последователи на тангризма, богомилството, източните и египетските философски системи и много други теми, свързани с еволюцията на човешкия дух на Земята. Ще бъдат търсени и представяни връзките и допирните точки между различните идеи, както и български корени във всяка от тях.

Ако имате желание да се изявите като лектор, моля свържете се с нас на телефон 052/644712.

Last modified on Wednesday, 09 January 2013 00:22