Warning: Declaration of JParameter::loadSetupFile($path) should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/kaltini/public_html/jivoslovo.info/libraries/joomla/html/parameter.php on line 0
Thursday, 19 June 2014 09:23

Лечителят Никола Стоянчев пред ТВ "Черно море" - Варна, 09.06.2014 г.

Written by
"Чрез фактите на духовното лечение става ясно, че светът е абсолютно единен. В него няма дискретност, той се проявява като единно тяло."

 

"Лечението по духовен път е същото онова лечение, върху чиито факти израстна, укрепва и се развива християнската цивилизация. Фактите на това лечение говорят, че човекът първо е една идея, и светът въобще, и ето тази нематериална идея е силата, която се явява същност и на човека, и на света, и на човешката проблематика. И по перфектен начин помага, когато благоволи."

"Може да изглежда абстрактно, но то е такова, докато човек се сблъска с фактите. Когато човекът почувства, че в него, в неговото материално и духовно пространство, някаква сила извършва конкретна работа и осъзнаваме, че на лечебните факти не им приляга никаква човешка компетентност, т.е. те са перфектни, ние много лесно стигаме до усещането, че има сила, която е над нас, която е замислила всичко това, в което живеем и го осъществява."

 

 Лечителят Никола Стоянчев пред ТВ "Черно море" - Варна, 09.06.2014 г.


източник: http://www.chernomore.bg/

 

Last modified on Thursday, 19 June 2014 10:06
Никола Стоянчев

Никола Стоянчев живее и работи в гр. София, като често пътува, откликвайки на призивите на хората, нуждаещи се от неговата помощ.

В гените си той носи енергиите на три планини - родът му е от село Бачево, разположено насред Рила, Пирин и Родопите, а дядо му по майчина линия е бил свещеник, служил в старата църква "Св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат" в село Добърско край Разлог. От този дядо Никола е наследил лечителската дарба - той също е бил известен лечител, лекувал с молитва.

За себе си Никола казва:

„На мен е дадена духовната дарба да вярвам. От 21 години съм лечител и лекувам със СЛОВОТО... Стоя прав пред аудиториите и сея на тая нива с идеята, с желанието, с мечтата човек да разбере своята божественост толкова кристално ясно, както 2 и 2 е 4... Много са примерите, които откровено говорят за това, че сме божествени по природа. Като лечител аз ще бъда щастлив, ако предам това усещане на всички, с които контактувам. Най-вече, за да стигне до вас оня оптимизъм, че вие носите неограничен арсенал от вдъхновение, сили и възможности, към който всеки по свой начин трябва да търси път и контакт”.


С лечителя можете да се свържете на телефон 0899 188 827. В гр. София кабинетът му се намира на площад "Славейков" 11, ет. 4 (вдясно), където приема от понеделник до петък - от 9:00 до 12:00 и от 15:00 до 18:30 часа (КАРТА). Фейсбук на Никола Стоянчев https://www.facebook.com/nstoyanchev