Warning: Declaration of JParameter::loadSetupFile($path) should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/kaltini/public_html/jivoslovo.info/libraries/joomla/html/parameter.php on line 0
Никола Стоянчев

Никола Стоянчев

Никола Стоянчев живее и работи в гр. София, като често пътува, откликвайки на призивите на хората, нуждаещи се от неговата помощ.

В гените си той носи енергиите на три планини - родът му е от село Бачево, разположено насред Рила, Пирин и Родопите, а дядо му по майчина линия е бил свещеник, служил в старата църква "Св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат" в село Добърско край Разлог. От този дядо Никола е наследил лечителската дарба - той също е бил известен лечител, лекувал с молитва.

За себе си Никола казва:

„На мен е дадена духовната дарба да вярвам. От 21 години съм лечител и лекувам със СЛОВОТО... Стоя прав пред аудиториите и сея на тая нива с идеята, с желанието, с мечтата човек да разбере своята божественост толкова кристално ясно, както 2 и 2 е 4... Много са примерите, които откровено говорят за това, че сме божествени по природа. Като лечител аз ще бъда щастлив, ако предам това усещане на всички, с които контактувам. Най-вече, за да стигне до вас оня оптимизъм, че вие носите неограничен арсенал от вдъхновение, сили и възможности, към който всеки по свой начин трябва да търси път и контакт”.


С лечителя можете да се свържете на телефон 0899 188 827. В гр. София кабинетът му се намира на площад "Славейков" 11, ет. 4 (вдясно), където приема от понеделник до петък - от 9:00 до 12:00 и от 15:00 до 18:30 часа (КАРТА). Фейсбук на Никола Стоянчев https://www.facebook.com/nstoyanchev

"Чрез фактите на духовното лечение става ясно, че светът е абсолютно единен. В него няма дискретност, той се проявява като единно тяло."
Едва ли има вече човек, който да не е чувал за лечителя Никола Стоянчев. Наричат го “Чудотворецът от трите планини”, а личните истории на изцелени от него хора ме заливат всеки ден. Ако го погледнете – изключително семпъл, скромен и тих човек, но когато отвори уста и заговори – всяка клетка от съществото ви затрептява с вибрациите на добре познатата божествена истина, закодирана в нас. В какво се изразява неговото лечение, как е получил дарбата си и какво се случва с нас, когато изцелението тръгне – ще разберете от разговора ни с него.
Лекция на лечителя Никола Стоянчев, представена на 09.06.2012 г. във Форум „Живо Слово”