Warning: Declaration of JParameter::loadSetupFile($path) should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/kaltini/public_html/jivoslovo.info/libraries/joomla/html/parameter.php on line 0
Thursday, 04 July 2013 20:51

Въведение в общите принципи на Нумерологията

Written by
КРИСТИНА СУНГАРСКА

Здравейте, скъпи приятели на Нуме- и Номерологията!

През юли и август ще се проведе дневен курс, за които можете да заявите желанието си за участие.

Ще ви разкрия нумерологична система, с която да бъдете полезни както на себе си, така и на другите. Тя ще ви отвори очите за онези отговори, които търсите цял живот и все още ви е трудно да намерите.

Не обещавам, че ще бъде лесно, но определено ще ви бъде много интересно.

Предлагам ви система, с която да научите повече за вътрешната си природа и да откриете  потенциала и капацитета, който никога не сте подозирали, че притежавате! И всичко това, кодирано в рождената ви дата!

Аз, Кристина Сунгарска, се научих да говоря, общувам и разбирам света през призмата на универсалния космичен език - Математика, Цифри, Естествен Алгоритъм и разбира се Нумерология, в която съм готова да ви въведа!

Кристина Сунгарска, интервю за Телевизия "Черно море" - 19.07.2013


Курсът ще се проведе през юли на 05 и 19, и през август на 16, 23 и 30, в петък от 14 до 18 часа в ЦЕНТЪР „ЖИВО СЛОВО” гр. Варна.

Цена 150 лв.

За информация и записване: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. или на тел. 0882021440, Кристина Сунгарска

http://www.nomerologia.com/

Last modified on Friday, 15 November 2013 03:24