Петък, 13 Септември 2013 23:30

Никола Стоянчев във Варна

Написана от
„Духът не само е създал материята, но я управлява и напътства във всеки един момент. Така, ако успеем да се свържем с този си първообраз шаблон, който пази идеалния образ на сътвореното, ще синхронизираме телата си с божествения ритъм. И ще оздравеем.” (в-к „Стандарт”, 03.04.2012 г.)

 


 

НИКОЛА СТОЯНЧЕВ ще проведе духовно лечение в гр. Варна на 28.09.2013 г. (събота) от 18:00 часа в залата на Клуб-Библиотека "Виделина" (гр. Варна, ул. "Цар Симеон I" 27)

За повече информация: http://www.videlina.org/

 


До идването на лечителя, можете да се включите в група за дистанционно лечение (лечебни медитации). Груповата енергия подпомага отключването на изцелителните процеси и подкрепя стремежа на членовете за изцеление. В групите участват хора, които вече са провеждали лечение с Никола Стоянчев, както и такива, които за първи път се докосват до лечебната сила.

Лечебните медитации с Никола Стоянчев се провеждат ВСЕКИ ВТОРНИК от 19 до 19.30 часа, едновременно във Варна, Пловдив, Велико Търново и Силистра. ЛЕЧЕБНИ МЕДИТАЦИИ


Тук можете да видите лекция на лечителя Никола Стоянчев, представена на 09.06.2012 г. във Форум „Живо Слово” ФИЛОСОФИЯ НА КВАНТОВОТО ЛЕЧЕНИЕ

 

Тук можете да прочетете интервю с Никола Стоянчев: ПОСВЕТЕН СЪМ В НАЙ-ВЕЛИКАТА ТАЙНА. СЪЩНОСТТА НА ВСИЧКО Е БОГ.

Последно променена в Петък, 13 Септември 2013 23:37