Warning: Declaration of JParameter::loadSetupFile($path) should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/kaltini/public_html/jivoslovo.info/libraries/joomla/html/parameter.php on line 0
Thursday, 25 October 2012 19:31

Какво ни носи Октомври 2012

Written by
Хрониките на Акаша чрез Jen Eramith Обзор: Енергиите на този месец носят позитиви. Веселете се и се радвайте. В началото на месеца се полагат основите на менталния фундамент на вашата реалност – Хроники на Акаша за октомври 2012 година.

http://www.jivoslovo.info  публикува статията с разрешението на Йосиф Йоргов  http://yosif.net


    Енергиите на този месец носят позитиви. Веселете се и се радвайте. В началото на месеца се полагат основите на менталния фундамент на вашата реалност. Чакат ви изменения, влияещи върху възприемане на колектива. Това време е благоприятно за уединение, съзерцание и насочване на погледа към едно силово поле, за контакт със своя Висш АЗ. В началото на месеца е важно съзвучието с космическото единство, обръщане на погледа към дълбочината на своето подсъзнание, усещане на мъдростта и духовната красота на Майката Природа. В този случай, започвайки от 9-и октомври, ще се появи усещане на прилив от високи енергии, надарявайки ви с огромен творчески потенциал. Импулсът за самореализация ще даде съсредоточаване на природата със своя Висш АЗ. Ритъмът на Възнесение през този месец ще се усили с нов прилив от майчинска енергия за творчество, носещо озарение, яснота на осъзнаване и за решаване на нерешени по-рано задачи. Важно е концентрация на мислите и вниманието на творческия поток.

    През октомври ще се подобри климатът на човешките взаимоотношения. В началото на месеца ще ви съпътстват желание и стремеж да вървите напред и само от вашето намерение, от хармоничната настройка на мислите, ще зависи количеството на положителната и творческа енергия, която ще можете да акумулирате за реализация на вашите цели за бъдещето. На преден план излиза това, което вдъхновява и повишава настроението, а злобата и недоверието постепенно ще се заменят с честно и хармонично сътрудничество. Дошло е време, по свое разбиране да действате и управлявате ситуациите, които определят Прехода към многомерно възприятие. Пред вас се откриват много пътища, водещи към зрелост на съзнанието и Възнесението. Всеки получава своя шанс и свобода на избор.
    Тънките октомврийски енергии се нуждаят от душевна хармония, способстваща равновесие и баланс, но затова трябва да се изключат всички свади, спорове, караници и други деструктивни и неустойчиви състояния. Подводните камъни през този месец могат да бъдат изкуствените проблеми и тежестта на илюзорните виждания, имащи ниска честота, от които следва да се опазите. Главното е да съхраните пълно спокойствие и равновесие.
    Правилната позиция и направление хода на мислите, дават възможност за разкритие на духовните сили и свободния път. Повишавайки нивото на съзнание, способствате развитието на колективния разум. Собственото пробуждане, обществената осведоменост, телепатично ще помогнат на много хора да се събудят.
    През октомври следва да се контактува само с вечното, високо, чисто и духовното, насочени за изграждане и развитие на всички. Но е нужно да се започне взаимодействие със своя Висш АЗ. Всеки се явява мъдра душа и вечен ученик на вечен учител. Спомняйки си и откривайки своето Висше АЗ, ще можете да управлявате своята Вселена, която се явява висше изкуство на космическата магия, достъпно за духовните и светли хора. С обучение, преподаване и усъвършенстване тук и сега, полагате основите на новата висша реалност. Всяка мисъл, всяка дума управлява действия и събития, и колкото по светло мисли всеки от нас, толкова по-бързо ще се възцари в умовете Светлината на духовното единство.
    Високите октомврийски енергии се уплътняват и насищат пространството с духовни течения. Материална движеща сила става мисълта, изграждащото направление, на която позволява да се активират и разархивират древните пластове на генетичната памет, пазена в нашите подсъзнания, това се явява връзката с всичко, с менталното единство и силата на Вселената. Само словото носи светлината на знанията и култивира духовната сила и красота. Тези аспекти трябва да се зачитат за тези, които следват пътя на развитие.

    Как да се извлече максимално полза от енергията на октомври? 
    Октомври трябва да запали огъня в душите, явявайки се вашата светла радост, истинска, безусловна и чиста любов, носеща светлина на творчеството и духовния ръст. През този месец, на духовния човек се дават огромни възможности, откривайки му далечни перспективи. Това, което е нужно, е увереност, твърдост и чувство за единство. Изиска концентрация само това, което дава духовната сила и радостта от знания. Разкривайте красотата и съвършенството, творете в радост и с любов. Мнозина вече са готови да се докоснат до Източника, даряващ сила, която я има в самото същество на всеки. Около вас танцуват първородни енергии, движещи вашите мисли, от вас е нужно само да се настроите на висока честота. Когато човек е спокоен, осъзнато съсредоточен и уравновесен, той е в съзвучие с вътрешния и външния свят, резонирайки с него.
    Позитивизма и силата на октомври се заключава в това, че през този месец е възможно създаване на мощни, полеви структури, имащи бъдещи перспективи. В това е основното и сега е многомерният аспект на максималната полза от този месец.


    Източник: Akashic Transformation


Източник: Йосиф Йоргов http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=5383
Превод: Кръстина от http://bcoreanda.com/ShowArticle.aspx?ID=3164

Last modified on Tuesday, 15 January 2013 19:45