Неделя, 14 Октомври 2012 15:17

Зов за действие - промяна на операционната система на човечеството

Написана от
Понастоящем съм в Испания, където ще проведа две събития. Едното в Барселона на 13-ти октомври 2012 г. и второто в Мадрид на 20-ти октомври. Инелия Бенц

 

Информацията, която ще споделя на тези места се отнася за това, че ние сега имаме капацитет, сила и способност да променим операционната система (ОС) на човечеството във версия, съответстваща на Новата парадигма.

Носител на операционната система е човешкия говорим език и нашето ДНК.

Източникът, Гая и Планетарният съвет се нуждаят от доброволци, които да станат проводници за въвеждане на новата ОС в човечеството. Ние се нуждаем от доброволци, които говорят всеки съвременен език на планетата. Испански, английски, немски, италиански, китайски, японски, индийски, корейски, португалски ... накратко, ВАШИЯ МАЙЧИН ЕЗИК. Ако сега четете тази статия, това означава, че вие лично сте били помолени да участвате в свалянето на операционната система.

Това е изключително важно. Настоящата информативна статия трябва да бъде преведена на всеки език на планетата. Моля, изпратете превод на вашия майчин език на info @ ascension101.com и ние ще сложим линк към статията, така че да можете да я препратите на всеки, който знаете, че говори този език.

Ето инструкциите:

В събота, 13-ти октомври, в 16 часа испанско време (17 часа българско време), аз ще споделя тази информация в Барселона, Испания.

В събота, 20-ти октомври, в 10 часа испанско време (11 часа българско време), аз ще споделя тази информация в Мадрид, Испания.

Следващата събота, СЛЕД като прочетете това съобщение.

Ако не знаете каква е новата ОС, първо се обърнете към висшия си аз и го помолете да ви покаже.

Моля, ако вашата времева зона и ангажиментите ви позволяват, в един или всички от горепосочените моменти, идете на обществено място, където е обичайно човек да седне – кафене, парк, плаж или се срещнете с хора, които познавате на определено място – у вас или на обществено място. Седнете със затворени очи в ТИШИНА, с намерение ДА СТАНЕТЕ ПРОВОДНИК ЗА ИЗТОЧНИКА ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА НОВАТА ПАРАДИГМА в човешкия език (вашият майчин език и ДНК) чрез това време/място. Ако вашата времева зона или ангажиментите ви не позволяват да се присъедините в посоченото време, тогава направете го при първа възможност след като прочетете тази информативна статия (има промяна в установеното време за присъединяване).

Аз ще се присъединявам към вас за един час във всяка събота от днес до края на 2012 г.

Споделяйте, изпращайте, копирайте във вашия блог, мейл-лист, фейсбук страница, говорете по местните радиостанции и телевизии, в групи и на приятели, както и навсякъде за където се сещате. Нека хората знаят какво правите. И ги молете да се присъединят с вас към целта.

ДА ГО НАПРАВИМ!

 


превод: Живо Слово

източник: http://ascension101.com/en/home/ascension-blog/67-october-2012/277-call-to-action-change-of-human-collective-operating-sytem.html

Последно променена в Вторник, 13 Ноември 2012 23:28