Вторник, 06 Ноември 2012 12:35

Симфония от медитация

Написана от
Инелия Бенц сърдечно Ви кани на няколко събития, на които да вземете участие:
  • Нашият приятел Лари Бъзел (Larry Buzzell) е организирал  събитие „ Симфония от медитация” ("A Symphony of Meditation"), представена от Франко Де Никола, Мастър Тян Жя Му, Матю Косел, Корнелия Денгел, Кевин Доени (Franko De Nicola, Master Tian Jia Mu, Matthew Kocel, Kornelia Dengel, Kevin Doheny) и самата мен – Инелия Бенц, които ще се присъединим дистанционно и ще проведем на живо медитация, водена от Източника;
  • Приходите от това събитие, след като бъдат платени всички разноски, ще бъдат дарени за покупката на земя за Център за всеобщо възнесение в Северна Калифорния.

Повече информация (и музика!) ведно с индивидуална виртуална регистрация, може да бъде намерена тук: Symphony of Meditation.

  • Всяка събота в 8 сутринта и в 8 вечерта Централно европейско време (9 ч. сутринта и 21 ч. българско време) ние ще се присъединяваме към света да поседим в тишина и да възнамерим новата операционна система (ОС) да бъде въведена и усилена в нашата ДНК и в програмите на езика. Новата ОС е светлина/любов, упълномощаване, овластяване на Аз-а и Единството. Нашето намерение е да въплътим новата ОС и по този начин да я направим разполагаема за цялата човешка раса. Нека се обединим и достигнем критичната маса! Намерете сигурно и удобно публично или усамотено място и седнете, по време на единия или и в двата уговорени съботни часа. Ако вашата часова зона не ви позволява това, присъединете се към глобалното намерение извън това време всяка събота (или неделя, ако живеете в Австралия и някои части на Азия).
  • Всяка сряда в 8 сутринта северноамериканско време (Pacific Time Zone, Грийнуич минус 7 часа) – 15 ч. българско време, ние ще провеждаме едночасова медитация. През този час правете медитация по ваш избор, докато се свързваме като едно цяло по целия свят.
  • Божествен-въплътен-възнесен - Ретрийт с Център за всеобщо възнесение

Готови ли сте да встъпите в своето съзидание и да започнете 2013 година пълноправни и в пълно просветление? Инелия Бенц, Мариане Грийн, Корнелия Денгел и Луиз Руни (Inelia Benz, Marianne Green, Kornelia Dengel & Louise Rooney) ще присъстват лично, тъй като НИЕ съ-създаваме това преживяване ЗАЕДНО. Има само 100 места, така че, запишете се още днес. Събитието ще започне в 19 ч. на 10-ти януари 2013 г. – четвъртък. За повече информация и регистрация - http://globalascensioncenter.com - Център за всеобщо възнесение.

В следващия ни бюлетин се надявам да можем да споделим с вас един изключителен филм, както и безплатно МР3 с последните информации относно новата ОС на нашата планета. Останете на вълната!

Прегръдки, Инелия Бенц


Изпратете този имейл на приятел

P.S. На този адрес можете да видите часовите зони, за да можете да се присъедините към нашите общи медитации http://www.timeanddate.com/

Последно променена в Вторник, 06 Ноември 2012 13:30