Warning: Declaration of JParameter::loadSetupFile($path) should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/kaltini/public_html/jivoslovo.info/libraries/joomla/html/parameter.php on line 0
Thursday, 29 November 2012 10:07

Час на Милостта на Майка Мария

Written by
Скъпи приятели, напомняме ви за възможността за Божествената Милост (опрощаване на греховете по милостта на Бога при определени условия). „Час на милостта”  на 8 декември от 12:00 до 13:00 часа, дадена от възлюбената Майка Мария. Напомнете за тази възможност на своите приятели и познати!

„За времето от 24 ноември 1946 година до 8 декември 1947 година благословената Майка Мария се явила единадесет пъти на Сестра Пиерина от Италия. Майка Мария молила за покаяние и изкупление на греховете от лошите постъпки. Тя помолила да се дават молитви за обръщане на Русия.

Майка Мария помолила Сестра Пиерина да отиде в църквата на 8 декември по пладне. „Това ще бъде моят “Час на Милостта”, казала Мария. Сестрата попитала как да се подготви за този “Час на Милостта”. Майка Мария отговорила: „С молитви и покаяние. Прочети 3 пъти с разтворени обятия 50-и псалом на Давид. По време на Часа на Милостта могат да бъдат дарени много духовни милости. И милостта на Бога ще докосне най-коравосърдечните и безсърдечните грешници”.

Благословената Дева обещала, че всичко, за което я помолят хората по време на Часа на Милостта (дори невъзможното), ще им бъде дарено, ако това съответства на волята на Вечния Отец.

Сутринта на 8 декември хората започнали да пристигат в църквата и до обяд се събрали десет хиляди души, повечето от които стояли на улицата, тъй като в църквата нямало  място за всички. Те четяли Розарий. Внезапно от купола на църквата се спуснала брилянтно-бяла светлина и се появила стълба, която стигала до пода.

Стълбата била украсена с червени, бели и жълти рози. Благословената Дева се появила облечена в бяло и излъчвайки светлина. Като се усмихнала, тя започнала да говори с мек и любящ глас. „АЗ СЪМ Непорочното Понятие, Майка на Всички Милости и Майка на Моя Възлюбен Син Иисус. Искам вие да ме познаете като Тайнствена Роза.

Искам всяка година на 8 декември по обяд да провеждате „Час на Милостта”. Много духовни милости и физически благословения ще бъдат дадени на онези, които се молят в продължение на един час”. След това грациозно разхвърляйки рози, тя започнала бавно да се изкачва по стълбата. Когато стигнала до средата, тя отново заговорила: ”Аз съм много щастлива като виждам тази огромна проява на Вяра”.

В изпълнение на обещанието на благословената Майка Мария много болни били излекувани и се случили много чудеса.


През последните 12 години аз посвещавам на Майка Мария времето от 12 до 13 часа на всеки 8 декември. През това време съм молила Майка Мария за много неща. Майка Мария изпълни всичките ми молби. Мисля, че тази велика Милост от страна на Майка Мария и Възнесените Същества, която може да бъде използвана от всички в това трудно време.

През 2007 година, по време на Часа на Милостта, Майка Мария даде диктовка, която поместваме по-долу. От тази диктовка следва, че Майка Мария е продължила действието на този Час на Милостта.

Татяна Микушина.


Аз дойдох днес да ви напомня, че съм винаги до вас като любяща и грижовна майка

Майка Мария, 8 декември 2007 год

 

АЗ СЪМ Майка Мария, дошла при вас в този ден чрез Татяна.

Аз дойдох, за да напомня още веднъж за възможността, която ви се предоставя всяка година.

Повтарям ви, че всяка година на 8 декември от 12 до 13 часа местно време можете да се посветите на общуване с мен. Аз ще приема всяка ваша проява на Любов и благодарност. Аз ще пребъда с вас през цялото време в този Час на Милостта.

Вие можете да общувате с мен, можете да ме видите.

Ще бъде така, като че ли се намирам до вас. Аз използвам даваната от вас енергия, за да проявя своето присъствие едновременно навсякъде по Земята. И колкото по чист е вашият устрем, толкова по-силно ще бъде моето присъствие до вас. По този начин ежегодно можем да повишаваме вибрациите на физическия план.

В замяна Бог ви дава възможност да ме помолите за изпълнение на желания отнасящи се до вас или до вашите близки.

Можете да молите за изпълнение на всички ваши желания, дори за тези, които ви се струва, че е невъзможно да се осъществят. Аз ще приема всички ваши желания в моето сърце и ще моля Бог за изпълнение на молбите ви.

За мен не е важно вашето вероизповедание и принадлежността ви към конкретна религия, за мен всички вие сте мои деца. И аз ще приема върху себе си грижата за вас и ще се постарая да удовлетворя нуждите и потребностите ви.

Необходимо е само да отделите един час в годината за мен...

Можете да слушате или да пеете песни посветени на мен, можете да четете Розарии и молитви посветени на мен...

Импулсът на вашите сърца насочен към мен ми дава възможност да ви чуя, и аз ще приложа всички усилия, за да осъществя молбите ви. Не винаги даваната от вас енергия на молитвите и Любовта е достатъчна за да изпълня това, за което молите.

Затова ще ви бъда много признателна ако можете по често да мислите за мен и да ми изпращате вашата енергия на Любовта и молитвената си енергия.

Щом възникне сложна ситуация в живота ви, това ще бъде за вас сигнал, че отдавна не сте се обръщали към мен и аз не съм успяла да регулирам възникналата ситуация и да насоча нейното развитие по най-лекия път.

Винаги помнете, че Бог не иска да ви наказва. Той иска да следвате Пътя на Любовта. И ако вие като малки деца допускате лоши постъпки, то не забравяйте искрено да се разкаете за тях и да ме помолите допуснатите от вас грешки да не предизвикат твърде тежко въздаяние. Защото Законът изисква всички извършени от вас деяния, тяхната енергия, да ви бъдат върнати. Тогава ще можете да видите своите собствени грешки и да вземете мерки за поправянето им.

Няма значение колко пъти сте сгрешили, важен е вашият стремеж към праведност и поправяне на допуснатите грешки.

Вие, с вашето човешко съзнание не можете да оцените доколко това, което правите е лошо или добро в очите на Бога затова по-често се обръщайте за помощ към Небесата. Молете за изкупуване на вашите грехове.

Понякога човек извършва дори постъпка, която е твърде лоша в очите на обществото, но в очите на Бога тази постъпка не е грях, защото Бог използва човека като оръдие, за да може някой да изкупи своята карма.

Именно затова се казва да не съдите. Не съдете и няма да бъдете съдени.

Но никога не трябва да се проявява снизходителност към онези индивиди, които твърде много са се увлекли, заиграли са се и си позволяват много неблаговидни постъпки като разчитат на това, че Бог ще им прости всичко.

Бог е милостив и търпелив, но когато човек не иска да извлече уроци от своето поведение, тогава той сам се поставя в много трудна ситуация и по това доколко е способен да се смири с обстоятелствата, в които е попаднал, Бог съди за неговата чистосърдечност и разкаяние.

Помнете, че винаги когато срещате в живота си тежка и несправедлива според вас ситуация, в 100 процента от случаите вие сами сте били причина за създаването на тази ситуация благодарение на неправилни избори и лоши постъпки.

Всичко в живота ви се определя от вашите минали избори и постъпки.

Но няма никаква предопределеност в съдбата ви защото понякога един верен избор и праведна постъпка изкупуват кармата на много грехове в това число и най-ужасните грехове извършени от вас в миналото.

Аз дойдох днес да ви напомня, че съм винаги до вас като любяща и грижовна майка.

Аз обичам всички вас, моите деца, и се грижа за вас.

Живейте в мир и Любов.

АЗ СЪМ Майка Мария.

Диктовката е дадена чрез Посланика Татяна Микушина


В диктовката Майка Мария не моли да се чете три пъти 50-ти Псалом на Давид. Обаче за тези, които искат строго да следват първоначално дадената възможност през 1947 година, публикуваме порядъка за провеждане на Часа на Милостта и 50-ти Псалом на Давид.

 

Изисквания, които Майка Мария помолила да се изпълнят при празнуването на „Часа на Милостта”:

1. Ден и час на “Часа на Милостта” – 8 декември, празнуването на Непорочното Понятие трябва да започне в 12:00 часа по обяд и да продължи до 13:00 часа (един час молитви).

2. При провеждането на този специален Час на Милостта в група или самостоятелно, трябва да се изключи всичко, което може да отвлече вниманието ви (не отговаряйте на позвънявания по телефона или на входната врата или каквото и да е друго и напълно се концентрирайте в единение с Бога.)

3. Часът на Милостта да започне с четене с разтворени обятия на 50-ти псалом на Давид (3 пъти).

4. След това можете да прекарате този час в мълчаливо общуване с Бога, като медитирате върху изпитанията, през които премина Иисус, като възхвалявате Бога и четете молитви (повели, Розарии). Могат също да се пеят песни, химни (например песни за Иисус, за Майка Мария и т.н.).

 

50-ти Псалом на Давид

Помилуй ме, Боже, по голямата Си милост, и по многото Си щедрости изглади беззаконието ми.

Много пъти ме умий от моето беззаконие и очисти ме от моя грях,

защото беззаконията си съзнавам, и моят грях е винаги пред мене.

Пред Тебе, пред Тебе едничкия съгреших и лошо пред твоите очи извърших; тъй че Ти си прав в Твоята присъда и чист в Твоя съд.

Ето, в беззаконие съм заченат, и в грях ме роди майка ми.

Ето, Ти обикна истината в сърцето, вътре в мене ми яви мъдростта (Си).

Поръси ме с исоп, и ще бъда чист; умий ме, и ще бъда по-бял от сняг.

Дай ми да чуя радост и веселие, и ще се зарадват костите, от Тебе съкрушени.

Отвърни лицето Си от греховете ми и изглади всичките ми беззакония.

Сърце чисто създай в мене, Боже, и правия дух обнови вътре в мене.

Не ме отхвърляй от лицето Си и Светия Твой Дух не отнимай от мене.

Върни ми радостта на Твоето спасение и с властния Дух ме утвърди.

Беззаконните ще науча на Твоите пътища, и нечестивите към Тебе ще се обърнат.

Избави ме от кръвнина, Боже, Боже на моето спасение, и езикът ми ще възхвали Твоята правда.

Господи, отвори устните ми, и устата ми ще възвестят Твоята хвала;

Защото да би искал жертва, аз бих Ти дал; но към всесъжения не благоволиш.

Жертва Богу е дух съкрушен; сърце съкрушено и смирено Ти, Боже, не ще презреш.

Стори добро (Господи) на Сион по Твоето Благоволение; въздигни стените иерусалимски;

тогава ще Ти бъдат угодни жертви на правдата, възношение и всесъжение; тогава на Твоя олтар ще възложат телци.


 

източник: http://www.sirius1-bg.net

Last modified on Thursday, 29 November 2012 10:50