Сряда, 19 Декември 2012 23:26

Мистичният момент

Написана от
21 декември 2012 година е ден на зимното слънцестоене (в 11 ч и 12 мин по Гринуич; 13 ч и 12 мин българско време) Много духовни направления говорят за важността на този ден. Някои очакват края на света, други говорят за грандиозните възможности, които се откриват пред планетата. Действително, сега стават грандиозни промени в цялата вселена и на нашата планета.

Един върху друг се наслагват три космически цикъла:

- прехода на човечеството в новата епоха – епохата на Водолея (продължителността на една епоха е малко повече от 2000 години), за йерарх на която е обявен Владика Сен Жермен, за настъпването на която  говори преминаването на точката на пролетното равноденствие в знака на Водолея;

- приключването на огромен по своята продължителност Звезден (Сидерален) цикъл, който продължава 25 868 години и оказва огромно влияние върху човечеството;

- началния момент на свиването на илюзията, така нареченото вдишване на Брама, когато физическото проявление започва да придобива по-фини форми.

Самият момент на смяната на епохите е с продължителност много стотици и дори хиляди години. Но има някои значими дни, в които се дават допълнителни възможности за позитивна трансформация.

Един от тези дни е 21.12.2012 година когато Земята, Слънцето и Центъра на Галактиката застават в една линия.

В този ден и в дните около него са много важни медитациите и духовните практики.

Ако разгледаме нумерологията на датата 21.12.2012, числото на този ден е 11 (2+1+1+2+2+0+1+2=11).

Да разгледаме какъв е смисъла на числото 11.

Числото 11 се е смятало за свещено число, символизиращо „двойствеността в използването на силата”, което довеждало или до духовно очистване, или до разрушения и хаос. В сакрален езотеричен смисъл то е число, което символизира очистване, знак на живота и смъртта, добро и зло, откриващо път към висшите сфери на битието.

През декември 2012 год има още три такива дати, които съответстват на числото 11. Това са 3.12.2012, 12.12.2012 и 30.12.2012.

За по пълното използване на трансформиращата енергия на тези дни, предлагам да се проведе съвместна духовна практика: четене на Розарий.

Това ще позволи да се разкрие максимално потенциала на Божествената възможност, да се зададе висша насока на развитието на човешката еволюция, да се открие Път към Висшите сфери на Битието.

 В 11 часа по Гринуич, което съответства на 15 часа московско време (13 часа българско време – бел.пр.) ще се състои транслация на Розария „Мистичният момент” линка към които е:

 http://sirius-ru.net - на руски език

http://www.sirius1-bg.net - на български език

Предлагам към тази транслация да се присъедини всеки, който желае. Колкото по възвишено състояние на съзнанието се постигне в момента на четене на Розария, толкова по-голям резултат ще бъде постигнат. Защото светът се управлява от фините енергии, които са способни да прокарат в този свят светоносците.

Ако нямате възможност да се включите към транслацията, можете да прочетете този Розарий самостоятелно в посоченото време. Напомням, че транслацията е дублирана на резервния сървър http://sirius-net.org/

В заключение предлагам да се прочете още веднъж диктовката на Йоан Възлюбения „Учение за пророците и пророчествата” от 13 юли 2006 год. 

 

Татяна Микушина

Светлина и Любов!


преведено от: http://r.sirius-ru.net

източник: http://www.sirius1-bg.net

Последно променена в Четвъртък, 27 Декември 2012 00:26